error: جاوا اسکریپت بر روی مرورگر شما غیرفعال است
تفریح یاب

ترسناکترین نقاط ایران

لیلا فردوسی نویسنده: لیلا فردوسی
زمان انتشار: 1398/11/13زمان مطالعه: 9 دقیقه, 49 ثانیه
0 نظر 1230 بازدید
ترسناکترین نقاط ایران
ترسناکترین نقاط ایران

ترسناکترين نقاط ايران از جذابترين مناطق اين سرزمين است کهبراي تجربه ترس و هيجان مي توانيد سفري سرشار از دلهره را با رفتن به اين مناطق وهم اور و خوفناک داشته باشيد.با خواندن اين مقاله مي توانيد با فضاي ترسناک و نفس گير انها اشنا شويد.

تالاب ارواح

تالاب ارواح در شمال روستاي چلندر از توابع نوشهر است . اين درياچه در ميان جنگل انبوه پهن برگ در منطقه ملا کلا قرار گرفته است. در درون درياچه درختان خشک شده اي قرار دارند که منظره جالبي ايجاد کرده اند. 
بيشتر اوقات اين درياچه را مه گرفته است که بين درخت هاي جنگل خودش رو پنهان کرده و راه دسترسي به اون هم سخت و هم خطرناک است. هرچند که تو مسير رسيدن به درياچه خطر گذر از جنگل و احتمال مواجه با حيوانات وحشي وجود داره، اما افراد بسياري به اينجا امدند. ترکيب درختان مرده و مه اي که بيشتر اوقات روي درياچه رو گرفته با صداي حيوانات وحشي منطقه، همگي باعث شده تا لقب درياچه ارواح را به خود اختصاص دهد.
براي دسترسي به اين درياچه در کيلومتر 12 مسير نور به نوشهر پس از جاده ونوش، بايد وارد جاده فرعي روستاي چلندر و صلاح الدين کلاي سفلي شد و بعد از عبور از روستا به محيط باني خواهيد رسيد. بعد از انجام اقدامات اداري لازم در محيط باني جاده شمالي را به طول 10 کيلومتر ادامه دهيد. پس از مشاهده تابلوي دشت و بند ممرز وارد جاده فرعي شويد.اين جاده فرعي شما را به درياچه بند ممرز خواهد رساند. توجه داشته باشيد عبور از جاده فرعي نياز به خودروهاي کمک دار دارد و به دليل بکر بودن منطقه امکان مواجهه با حيات وحش بسيار زياد است.

ادمخوار


قلعه آدمخوار

 قلعه ي آدمخوار اين جاذبه ي عجيب و غريب هم همانند بسياري از جاذبه هاي ديگر ساخت بشر، متروک مانده و به همين علت رمز و رازش بيشتر شده است. قلعه ي آدم خوار، يکي ديگر از دست ساخته هاي متروک مانده ي بشر است که محلي براي قصه پردازي هاي محليان، شده است. صورت مسئله اين است، مي گويند که قرن ها پيش در زمان هايي که نه ما بوده ايم و نه پدرانمان، مردماني که به روستاي کورعباسلو در استان اردبيل مي رفته اند، پس از بازديد از قلعه ي باستاني بويني يوغون به صورت کاملاً مرموز و اسرارگونه اي ناپديد مي شده اند.
چون معلوم نبود که چه بر سر اين افراد آمده است محليان مي گفتند گويي اين قلعه آن ها را بلعيده است! با ادامه داشتن اين روند، کم کم اين دژ در ميان اهالي روستا به قلعه ي آدم خوار مشهور شد و داستان هاي بي شمار و بسيار زيادي درباره ي آن دهان به دهان در ميان مردم محلي پيچيد.

امروزه با ساماندهي قلعه و همچنين بررسي معماري عجيب آن علت اين که مردم اين منطقه به آن نگاهي خرافات گونه داشته اند، مشخص شده زيرا همين ديوارهاي 300 متري، قلعه را از دو طرف غيرقابل نفوذ کرده بودند و به همين صورت دسترسي به آن غيرممکن بوده است. به همين علت افرادي که به اين قلعه مي رفته اند يا از سوي ديگري راهي مي شده اند و يا در اين مکان گم شده و ديگر راهي براي خروج پيدا نمي کرده اند و در همان جا مي مرده اند.
قلعه و منطقه ي باستاني بويني يوغون در روستاي کورعباسلوي اردبيل قرار گرفته است .به گفته ي کارشناسان، قرار داشتن قلعه آدمخوار، گردن کلفت يا همان بويني يوغون در چنين منطقه اي باعث شده است که در صورت حمله ي دشمن، به خاطر موقعيت طبيعي و جدا از صعب العبوريش دست ‌يابي به آب و غذاي کافي و امکان حفاظت در برابر بلاياي مورد نظر، افراد حفاظت شوند. اما با اين حال عجيب نيست ک قلعه اي در زماني جان بخش بشاد و در زماني انقدر صعب العبور باشد که به قلعه ي آدمخوار معروف گردد.

جهنم دره

جهنم دره

جهنم دره، دره اي سرسبز و پوشيده از درخت است که در استان آذربايجان غربي در نزديکي روستاي قريس واقع شده است. اين دره با پوشش گياهي وسيع، تنوع گونه هاي جانوري، آبشار، چشمه هاي آب معدني و ترکيب دره و قله هاي مرتفع از مناطق بسيار ديدني و بکر ايران است که يکي از سرمايه هاي طبيعي ايران به شمار مي آيد.
در کنار اين نام وحشتناک اما، طبيعتي بکر و چشم اندازي فوق العاده وجود دارد. صعب العبور بودن اين منطقه باعث بکر ماندن هر چه بيشتر آن شده. اين امر سبب شده پوشش گياهي متنوع و جانوراني گوناگون در اين دره سکني بگزينند.

براي بازديد از جهنم دره بايد به خوي سفر کنيد.
شايد بخاطر دور بودن و صعب العبور بودن اين منطقه آن را جهنم دره ناميده اند شايد هم بخاطر اينکه عده اي زيادي قصد کرده اند به ته اين دره برسند ولي ناکام مانده اند.
حيواناتي وحشي چون خرس ، قوچ ، آهو ،گراز ،کفتار... و پرندگاني چون عقاب و شاهين در اين منطقه هنوز زيست مي کنند.

از مناطق بکر جهنم دره مي‌توان به تنوع گونه‌هاي جانوري، پوشش گياهي وسيع، آبشار، چشمه‌هاي آب معدني و قله‌هاي مرتفع اشاره کرد.

جهنم دره هم از نظر وضعيت فيزيکي و هم از نظر رواني به علت حضور افراد خاطي براي مردم منطقه‌اي منفور و خطرناک است.اين منطقه در گذشته در محدوده جاده ابريشم قرار داشته است.

از کف اين دره رودي هميشه در جريان است. به علت وجود شيب بسيار تند اين دره، سقوط در اين دره براي شناسايي کامل آن بسيار خطرناک بوده و گروه‌هاي کوهنوردي خاصي که مجهز به وسايل کامل کوهنوردي بودند، تا به حال موفق به فتح آن شده‌اند. و چندين بار عده اي که براي رفتن به اين دره تلاش کرده‌اند پس از ناکامي و مرگ، حتي جنازه آنها نيز به علت صعب العبور بودن به دست خانواده آنها نرسيده‌است.بومی‌ها معتقدند که احجام جادویی موجود در این دره، میلیون‌ها سال قبل در اثر برخورد ستاره‌ای به زمین یا توسط موجودات فرازمینی پدید آمده است.

دره ستارگان


دره ستارگان قشم

دره ستارگان قشم، يکي از شاهکارهاي کم نظير طبيعت در جزيره زيباى قشم محسوب مي شود.فرسايش زمين توسط تندبادها، رگبار‌هاي فصلي و آب‌هاي سطحي طي سال‌هاي طولاني اثري فوق‌العاده زيبا و منحصر به فرد در جزيره‌ي قشم به وجود آورده است که هر سال بازديدکنندگان زيادي را به خود جذب مي‌کند. دره‌ي ستارگان در واقع تنها مورد موجود از اين دست عارضه‌ي زمين‌شناسي است که در آسيا وجود دارد که در تنها ژئوپارک خاورميانه قرار گرفته است.
دره‌ي ستارگان از فرسايش خاک، ماسه و سنگ موجود در اين منطقه به وجود آمده است و بر اساس تحقيقات به دوره‌ي زمين‌شناسي سنوزوئيک تعلق دارد. اين يعني دره‌ي ستارگان که در مجاورت خليج فارس قرار دارد بيش از چند ميليون سال قدمت دارد و عارضه‌اي که ما امروزه مشاهده مي‌کنيم با تغييرات طبيعت در طول اين سال‌ها به وجود امده است.

باغ سنگی

باغ سنگی

باغ سنگی در استان کرمان است . در شهر سیرجان به باغی اسرار‌آمیز سفر می‌کنیم که خبری از سرسبزی در آن نیست. در نگاه اول شاید این باغ جالب و شگفت‌انگیز به نظر برسد ولی با قدم زدن در میان درختان خشک که میوه‌های آن از جنس سنگ هستند، وحشت در دل شما ایجاد می‌شود. این باغ سنگی «باغ درویش خان» نامیده می‌شود و سازنده آن مزرعه‌داری به نام «درویش‌خان اسفندیار پور» است که حدود ۴۰ سال پیش پس از خشک شدن مزرعه‌اش، حالت طبیعی خود را از دست داد و به نشانه اعتراض درختان باغش را که دیگر خشک شده بودند، در جای دیگر کاشت و سنگ‌هایی را که از کوه های اطراف جمع کرده بود، به‌عنوان میوه درختانش به آنها آویزان کرد.

یکی از عجایب باغ سنگی سیرجان این است که بیشتر سنگ های این باغ، دارای سوراخی هستند که شاخه ها از آن رد شده اند. وجود این همه سنگ یکسان با این ویژگی خاص مسئله ایست که ذهن افراد زیادی را به خود مشغول کرده است.
شایعات متفاوتی در این مورد نیز وجود دارند. برخی معتقدند که این سنگ ها در یک مکان مشخص بوده اند که درویش خان آن را پیدا کرده بوده و به اینجا می آورده و برخی نیز می گویند که خود او سنگ ها را به این شکل در می آورده است. اما به هر حال کسی تا به حال پیدا نشده که بگوید او را در هنگام سوراخ کردن سنگ ها دیده است.

در جاده سیرجان به سمت بافت بعد از آن که چیزی حدود ۳۰ کیلومتر را گذراندید و از بلورد، حیدرآباد و میاندوآب عبور کردید می توانید تابلوی باغ سنگی سیرجان را مشاهده نمایید. با دیدن این تابلو بایه به جاده ای فرعی بپیچید که خاکی است.سپس بعد از ۴ کیلومتر رانندگی می توانید باغ عجیب سنگی را ببینید که برای ورود شما آماده است.

دریاچه سنگ


دریاچه گنج

دریاچه زیبا، مرموز و خطرناک به نام «تخت سلیمان» در تکاب جای گرفته که یکی از پررمز و رازترین جاهای دیدنی استان آذربایجان‌غربی به شمار می‌رود. به باور مردم محلی این دریاچه با کوبیده شدن عصای «حضرت سلیمان» در زمین پدید آمده و گنجی باارزش و باستانی در عمق این دریاچه پنهان شده است.

 در 45 کیلومتری شهرستان تکاب و در استان آذربایجان غربی قرارگرفته است. این دریاچه در محوطه‌ی باستانی تخت سلیمان قرارگرفته است و به‌عنوان یکی از عوامل اصلی آن به شمار می‌آید. علت نام‌گذاری این دریاچه به دریاچه‌ی گنج، باوری قدیمی است. عده‌ای از بومیان عقیده دارند در طی ادوار مختلف تاریخی گنج‌های زیادی در این دریاچه پنهان‌شده است. البته جالب است بدانید تاکنون هیچ سندی مبنی بر پیدا شدن گنج به دست نرسیده و این نشان از خطرناک بودن راه پیدا کردن گنج می‌دهد. قدیمی‌ترین گنج به‌جامانده در این دریاچه‌ی زیبا به دوران هخامنشیان و در زمان حکومت کوروش کبیر برمی‌گردد؛ در زمان حکومت کوروش کبیر جنگی میان او و پادشاه لیدیه که کروسوس نام داشت سر گرفت. کروسوس که دارای اموال زیادی بود، پس واگذار کردن جنگ به کوروش، این اموال را تسلیم او کرد و کوروش آن‌ها را به‌عنوان نذر، در آب دریاچه انداخت. دریاچه‌ی گنج ظاهر آرامی دارد اما به‌محض نزدیک شدن و فرورفتن، طعمه را می‌بلعد به همین دلیل تابلوهای متعددی مبنی بر حفاظت بیشتر در اطراف دریاچه به چشم می‌خورد.

در کنار دریاچه تخت سلیمان، آثار باستانی و تاریخی بسیار معروفی دارد که از مهم ترین و معروف ترین مراکز تاریخ و تمدن ایران و سراسر جهان به شمار می رود و ارزشش تا به حدی است که به لیست آثار جهانی یونسکو نیز وارد شده است و گواهی بر این ادعا است که این نطقه هم پولدار و غنی است و هم خاصیت پولدار کردن آدم ها را دارد.

هر ساله هزاران گردشگر داخلی و خارجی خودشان را به نزدیکی تکاب و روستای تخت سلیمان در استان آذربایجان غربی می رسانند تا از این دریاچه زیبا وعجیب دیدار نمایند. دریاچه ی تخت سلیمان با مساحتی در حدود ۱۲۴ هزار مترمربع در استان آذربایجان غربی قرار گرفته است و سابقه ی حضور مادها، اشکانیان، ساسانیان و مغول ها در دوره های مختلف تاریخی از حیات در این منطقه را در خود نگه داشته است.

 

تفریح یاب خواندن مقاله های زیر را به شما توصیه می کند:

دره های ایران جذاب ترین جاذبه های این سرزمین

عجیب ترین جاذبه های گردشگری در دنیا

تماشایی، مثل کویر مصر

اشتراک گذاری :
نظر شما:

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید.


بیشتر بخوانید:
جاذبه های اطراف شهر اصفهان 
1398/10/8
سفر به اصفهان تنها در گشت در این شهر خلاصه نمی شود ...
تفریحات ساحلی کیش
1398/11/7
سفر به کیش می تواند یکی از جذاب ترین سفرهای شما د ...
منطقه گردشگری ناژوان اصفهان
1398/10/8
منطقه جنگلی ناژوان از معدود باغ ‌های اصفهان است که ...
نکاتی که برای سفر به ترکیه باید بدانید
1398/10/11
کشور ترکیه یکی از کشورهای ...
به لرستان سفر کنید!
1398/10/16
استان لرستان یکی از استان ...