error: جاوا اسکریپت بر روی مرورگر شما غیرفعال است
تفریح یاب

شارژ کردن گوشی بدونه شارژر در سفر

علیرضا نصیری نویسنده: علیرضا نصیری
زمان انتشار: 1398/11/13زمان مطالعه: 5 دقیقه, 12 ثانیه
0 نظر 4777 بازدید
شارژ کردن گوشی بدونه شارژر در سفر
شارژ کردن گوشی بدونه شارژر در سفر

 

 راه های مختلف شارژ گوشی بدون شارژر

هنگامی است که در موقعیتی گیر افتادیم که نیاز به گوشی داشته ایم اما به خاطر این که به برق دسترسی نداشته ایم به مشکل برخورده ایم. زمانی که به سفر می رویم در مسیر یا جایی ساکن شدیم که برق در اختیار نداشتیم یا زمانی که به علت مشکلات برق شهری ممکن است زمان طولانی برق قطع شودو... که خیلی از ما با آن ها مواجه شده ایم.

در این مقاله سعی شده راه و روش هایی که می توانیم در مواقع نبودن برق به کار ببریم تا تلفن همراه خود را شارژ کنیم به صورت جامع توضیح دهیم.

به راحتی می شود از باطری های معمولی قلمی روش ساخت آن ها را فهمید که به چه صورت است.

همان طور که می دانید باطری ها از دو فلز به نام الکترود با جنس مختلف به این منظور که باطری به خوبی کار کند  و یک خمیر الکترولیت ساخته شده اند و دو جنسیتی بودن این فلز ها باعث می شود  2 تغییر شیمیایی در باتری رخ دهد و تولید الکتریسیته شود.

 

حالا اگر شما این دو الکترود را به یک جسم رسانا که بتواند جریان را از خود عبور دهد وصل کنید واکنش شیمیایی آغاز می شود و باطری شروع به تولید جریان برق می کند.

اولین روش روش شارژ کردن با لیمو است که شاید بسیاری از ما بلد باشیم.

روش شارژ با لیمو

 

لیمو به علت خاصیت اسیدی که دارد می تواند سیستمی شبیه به باطری را برای شما شبیه سازی کند.

روش کار

شما می توانید این کار را به چند صورت انجام دهید که آن ها را به صورت کامل توضیح می دهیم.

یک عدد پیچ مسی و یک عدد میخ فلزی را برداشته و یکی یک طرف لیمو و دیگری نزدیک به پیچ داخل لیمو قرار دهید

سپس دو سیم شارژر را به آن متصل کنید تا گوشی شما شروع به شارژ شدن کند.

حالا برای تقویت آن می توانید از چند لیمو همزمان استفاده کنید به صورتی که 12 لیمو را مثل هم پیچ و میخ بزنید و آن ها را در یک جهت قرار دهید حالا لیمو های کنار هم را یک سیم به اولی نصب کنید و میخ لیموی اولی را به پیچ لیموی دوم متصل کنید و این کار را تا لیموی آخر تکرار کنید و همچنین سیم اول وآخر را بلند تر بگیرید چون دو سیمی هستند که به شارژر وصل می شوند.

 

یک روش دیگر هم وجود دارد که شما می توانید لیمو را از وسط نصف کنید و از دو شاخه خود شارژر به عنوان الکترود استفاده کنید و یک شاخ را در وسط یک طرف لیمو و دیگری را در قسمت دیگر لیمو قرار دهید و گوشی خود را شارژ گنید.

این ترفند برای حدودا 10 تا 15 دقیقه می تواند گوشی شما را شارژ کند.

 

شارژ با باتری قلمی

 

شما می توانید با در اختیار داشتن چند باتری قلمی 9 ولتی گوشی خود را شارژ کنید.

کانکتور مثبت و منفی باتری گوشی را پیدا کنید که دوتای اولی و اخری اند آن ها در دوسر باتری علامت گذاری شده اند. برای شارژ شدن باطری تلفن نیاز به 7/3 ولت DC  است با این حال شما احتیاج به باتری های 9 ولت دارید برای این کار 3 باتری نیاز است دو تکه سیم پیدا کنید سه باتری قلمی را بهم متصل کنید و با چسب آنها را نگه دارید سپس دو سیم را به طرف مثبت و منفی وصل کنید و سر های دیگر را به قسمت مثبت و منفی باتری گوشی متصل کنید.

این روش کمک میکند که گوشی شما تا حدودی شارژ شود و بتوانید تا چند دقیقه ای کار ضروری یا تماس خود را انجام دهید.

 

 

گرم کردن

 

روش سوم شارژ کردن باتری موبایل به درد زمانی می خورد که شما هیچ لوازم جانبی در اختیار ندارید و مجبورید برای یک یا دو درصد در حدی که فقط تماس بگیرید این روش را به کار ببرید.

اولین کاری که باید انجام دهید این است که باتری خود را از گوشی خارج کنید و به مدت 30 دقیقه آن را بین دستان خود مالش دهید و آن را گرم کنید شما بعد از این کار به مدت 30 دقیقه بلافاصله لاتری را داخل گوشی خود قرار دهید حالا شما 1 تا 3 درصد شارژ باتری دارید و برای مدت کوتاهی می توانید از آن استفاده کنید.

 

شارژ کردن با پیاز

 

روش چهارم به وسیله پیاز و محلول الکترولیت انجام می شود.

الکترولیت به موادی در طبیعت گفته می شود که دارای یون های آزاد اند و چیزی جز کلسیم پتاسیم و سدیم و... مواد معدنی نیستند و یکی از رایج ترین آن ها محلول های یونی هستند.

شما به مقداری محلول الکترولیت نیاز دارید و یک عدد پیاز متوسط.

روی پیاز را 2 عدد سوراخ ایجاد کنید و به مدت 30 دقیقه در محلول قرار دهید تا حدود نصف محلول را جذب خود کند.

سپس دوشاخه شارژر خود را داخل سوراخ ها قرار دهشما با این ترفند به مدت حدودا 15 دقیقه می توانید تلفن همراه خود را شارژ کنید.

بهتر است قبل از سفر باتری گوشی خود را شارژ کرده و همچنین یک پاور بانک به همراه خود داشته باشید چون امکان اتفاقات مختلفی در سفر کردن وجود دارد که باعث شود دچار موقعیت های اضطراری شوید.

روش هایی که در متن بالا توضیح داده شد بیشتر برای زمان هایی است که تلفن همراه شما خاموش شده و برای برقراری ارتباط به چند درصد شارژ برقی نیاز دارید و مناسب برای شارژ کامل باتری نیست.

همچنین بهتر است در زمان های که امکان شارژ مجدد دستگاه پاور بانک و تلفن همراهتان نیست مثل هنگامی که در جاده هستید و در صورت خراب شدن ماشین به برق دسترسی ندارید از انجام کار های غیر ضروری پرهیز کنید. شارژر های فندکی گزینه های مناسبی هستند برای تامین شارز تلفن همراه در سفر بهتر است همیشه در ماشینتان شارژر فندکی بهمراه داشته باشید.

برای مطالعه ترفند های مختلف هنگام سفر و نکته های کاربردی سایت تفریح یاب شما را به قسمت مقاله دعوت می کند.

مقاله های پیشنهادی و جذاب در سفر 

روش های تصفیه آب در سفر

برند های مختلف کفش کوه نوردی

تغذیه در سفر

اشتراک گذاری :
نظر شما:

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید.


بیشتر بخوانید:
نکات مهم هنگام گیر افتادن در باتلاق
1398/11/21
معرفی انواع باتلاق و تالاب و راه های نجات از باتلا ...
در کوهنوردی به چه وسایلی نیاز داریم؟
1398/10/4
اگر شما هم جزو آن دسته افر ...
کوه های مناسب کوه نوردی در کشور
1398/11/19
کوه نوردی یکی از ورزش های سخت و سنگین می باشد که ب ...
انواع کمپینگ
1398/11/3
کمپینگ یا در اصطلاح فارسی اردو زدن و برپایی چادر ف ...