error: جاوا اسکریپت بر روی مرورگر شما غیرفعال است
تفریح یاب

انواع کمپینگ

فاطمه صبا نویسنده: فاطمه صبا
زمان انتشار: 1398/11/13زمان مطالعه: 4 دقیقه, 54 ثانیه
0 نظر 1920 بازدید
انواع کمپینگ
انواع کمپینگ

کمپینگ اصطلاحی انگلیسی برای اردو زدن در طبیعت است، اما طی سالیان اخیر با ورود این فرهنگ به زندگی افراد به خصوص کسانی که در شهر زندگی میکنند و گاهی نیاز به استراحت و گردش در طبیعت دارند، این کلمه نیز رایج شده است. اگر تا به حال علاقه ای برای اردو رفتن و برپایی چادر در طبیعت نداشته اید و یا عدم انجام این کار به دلیل ترس از اتفاقات ناشناخته مثل خطر حیوانات، راهزن و یا شرایط جوی بوده است؛ می توانید با بررسی اجمالی مقالاتی در این باره و همچنین گفتگو با افراد خبره در این کار، بسیاری از موانع موجود بر سر راهتان را حل وفصل نمایید.

 

 

اگر تا به حال به کمپ نرفته اید، بهتر است در اولین سفرتان این کار را گروهی انجام دهید و با تیمی حرفه ای به کمپ بروید؛ زیرا قرار گرفتن در شرایط گروهی باعث تسلی خاطر نسبی درباره اتفاق غیر منتظره در شما می شود. همچنین زمانی که میان افرادی خبره قرار دارید، می توانید به راحتی از تجربیات آن ها استفاده کنید و اقدامات مهم زیادی را که در طبیعت به کارتان می آید، یاد بگیرید. اما اگر تمایلی به کمپینگ گروهی ندارید و بیشتر به دنبال آرامش و تنهایی در طبیعت هستید می توانید با یک برنامه ریزی صحیح به هدفتان دست پیدا کنید. اولین گام برای کمپینگ پیدا کردن مکان مناسب برای این کار است. نخست باید بدانید برای چه هدفی به کمپینگ می روید؛ میخواهید از مکان های دیدنی بازدید کنید، یا به دنبال هیجان و تفریح و تجربه اتفاقات غیر منتظره هستید. پس از پیدا کردن مکان مناسب برای کمپینگ توصیه می شود تا با یک راهنما یا تور لیدر صحبت کنید و یا می توانید از میان دوستان و آشنایانتان که در این کار حرفه ای هستند، کمک بگیرید.

 

توجه کنید که کمپینگ یعنی چند روز زندگی به دور از تمام امکانات و لوازم رفاهی که در اختیار داریم. حتی ممکن است در خلال سفر با کمبود آب آشامیدنی هم مواجه شوید؛ پس بهتر است تمام آموزش های لازم در مورد تهیه آب آشامیدنی را قبل از آغاز سفر ببینید. گام بعدی در این کار فراهم آوردن وسائل مورد نیاز و ضروری است. در این مورد توجه کنید که حتما در ابتدای کار لیستی از لوازم ضروری تهیه کرده و مطابق همان لیست اقدام به جمع آوری وسائل نمایید، زیرا طبیعت اصلا اهل شوخی نیست و در صورت بروز مشکل بایستی لوازم ضروری همراهتان باشد تا بتوانید خود را از خطر حفظ کنید. در ادامه به برخی از این وسایل اشاره میکنیم.

 

چادر مسافرتی:

مهمترین مولفه در کمپینگ داشتن مکان مناسب برای خواب است پس در ابتدا چادر مسافرتی مناسبی را انتخاب کنید. دو مورد مهم در انتخاب چادر وجود دارد، یکی کیفیت چادر در حفظ دمای داخل و دیگری ارتفاع و ابعاد مناسب آن است. جنس چادر به این دلیل مهم است که شب هنگام دمای هوا افت زیادی کرده و ممکن است برای شما خطرناک باشد.

کیسه خواب:

مورد مهم بعدی کیسه خواب است. کیسه خواب ها به دو دسته کلی تابستانه و چهار فصل تقسیم می شوند. اگر تنها در فصل تابستان به کمپ می روید و غالب علاقه تان هم مسافرت به مناطق گرمسیر است انتخاب کیسه خواب تابستانه بهترین گزینه است. اما اگر از جمله افرادی هستید که فصل و مکان کمپینگ برایتان جز الویت های آخر است و به هر مکانی سفر می کنید، بهتر است کیسه خواب چهار فصل را انتخاب کنید تا در هیچ مکانی مشکل نداشته باشید.

تشک کوهنوردی:

تشک از جمله معدود وسایلی است که ممکن است فکرش را هم نکنید. اما زمانی که میخواهید بعد از کلی فعالیت روزانه و پیاده روی خواب راحتی داشته باشید تازه متوجه میشوید از هر چیزی بیشتر به آن نیاز دارید. پس برای داشتن خواب راحت در کمپ و رفع کامل خستگی جسمانی حتما اقدام به تهیه تشک مخصوص کمپینگ کنید.

لوازم غذا خوری:

برای خوردن آماده ترین غذاها مثل کنسرو لوبیا هم نیاز به قاشق دارید. پس حتما یادتان باشد حداقل وسایل مورد نیاز همچون یک قاشق، چاقو، چنگال، بشقاب، در باز کن و...را همراه داشته باشید.

چراغ قوه و هد لامپ:

چراغ قوه و یا هر وسیله دیگری برای روشن کردن محیط جز ابزارهای فوق ضروری محسوب می شود؛ زیرا با غروب آفتاب که بزرگ ترین چراغ است و با توجه به اینکه در محیط کمپینگ سیستم برق رسانی وجود ندارد، اطرافتان در تاریکی مطلق فرو می رود. پس بهتر است حتما یک چراغ قوه یا هدلایت به همراه داشته باشید تا بتوانید در شب و مکان های تاریک مثل غارها از آنها استفاده کنید. در این خصوص به یاد داشته باشید که اگر باتری اضافی برای چراغ قوه با خود ببرید خیلی بهتر است و دیگر نگران تمام شدن شارژ چراغتان نخواهید بود.

 

اجاق گاز:

حتما با دیدن تیتر به این فکر افتاده اید که در کمپینگ کسی از اجاق گاز استفاده نمی کند و همه افراد با روشن کردن آتش به تهیه غذا و ملزومات می پردازند. اما اشتباه نکنید، درست است که روشن کردن آتش که دردسرش هم کم نیست کاری بسیار جالب است و حس خوشایندی را به انسان منتقل می کند، اما افراد بسیاری نیز هستند که ترجیح میدهند با تهیه یک اجاق کوچک خوراک پزی که در تمام فروشگاه های کوهنوردی موجود است راحت تر به تهیه غذا، چای و قهوه بپردازند.

به یاد داشته باشید که ملزومات بهداشتی همچون دستمال کاغذی، چسب زخم، بانداژ، بتادین، نوار بهداشتی، گاز استریل و تعدادی قرص آنتی بیوتیک و آرام بخش را به همراه سوزن، قیچی و چاقوی سفری در کوله سفر خود جای دهید.

از دیگر لوازم مورد نیاز در کمپینگ می توان به لباس گرم، کلاه، دستکش و کفش مناسب طبیعت گردی و کوهنوردی اشاره کرد.

سایت تفریح یاب پیشنهاد مطالعه مقالات زیر را به شما دوست عزیز می دهد:

تاریخچه اسکی روی برف در جهان

غارهای آبی ایران

راه های مقابله با خطرات بهمن

پیشگیری از خطرات سفر در بیابان

اشتراک گذاری :
نظر شما:

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید.


بیشتر بخوانید:
ترفند های خشک کردن لباس در مناطق مرطوب
1398/11/20
در این مقاله به بررسی روش ها ممکن برای خشک کردن لب ...
چگونه برای اقامت در خانه معلم اقدام کنیم؟
1398/10/18
مراکز خانه معلم در سراسر کشور تنه ...
روش کسب درآمد در سفر
1398/11/11
اینکه بتوانیم در سفر علاوه بر خوشگذرانی و لذت برد ...
تفریحات ساحل گیسوم
1398/11/7
از بهترین وزیبا ترین ساح ...
کوه های مناسب کوه نوردی در کشور
1398/11/19
کوه نوردی یکی از ورزش های سخت و سنگین می باشد که ب ...