error: جاوا اسکریپت بر روی مرورگر شما غیرفعال است
تفریح یاب

ساخت ماسک تنفسی ارزان در منزل

فاطمه صبا نویسنده: فاطمه صبا
زمان انتشار: 1398/12/3زمان مطالعه: 4 دقیقه, 18 ثانیه
0 نظر 2794 بازدید
ساخت ماسک تنفسی ارزان در منزل
ساخت ماسک تنفسی ارزان در منزل

این روزها در همه جای دنیا و تک تک شهرها صحبت از ویروس کرونا است، همه ی ما بلا شک درباره این ویروس شنیده ایم و هر کس بنا بر سلیقه خودش آن را وخیم و یا بیماری عادی اعلام می کند. اما کدام یک از این موارد را می توانیم باور کنیم. در این مقاله سعی شده تا برای شما همراهان همیشگی تفریح یاب نکاتی هر چند مختصر و ساده را به همراه روش ساخت ماسک های خانگی برای در امان ماندن از این ویروس بیان کنیم. 

CDC به کارکنان مرکز بهداشت و بیماران توصیه کرده تا از ماسک های مخصوص N95 استفاده کنند. هرچند انتقال بیماری از راه هوا در حد یک فرضیه است، اما به علت سرعت بالای این ویروس در انتقال بهتر است تمام موارد را رعایت کنیم. در صورت نبود ماسک N95 استفاده از ماسک های جراحی ساده نیز توصیه می شود و در شرایط کنونی که همه افراد جامعه از این ویروس می ترسند، ممکن است در داروخانه ها کمبود ماسک وجود داشته باشد، بنابراین بهتر است در صورت عدم یافتن ماسک، خود اقدام به تهیه آن کنید.

 روش ساخت ماسک خانگی و ارزان برای جلوگیری از انتقال و اشاعه ویروس:

روش اول:

در روش اول شما تنها نیاز به یک دستمال کاغذی نسبتا محکم، منگنه و دو عدد کش پول دارید. دستمال کاغذی را به صورتی که کاغذ را برای درست کردن بادبزن تا می کردیم، تا کنید. یک کش پول را در هر سمت آن وصل کنید و با منگنه آن را بچسبانید. به این ترتیب یک ماسک ارزان قیمت در اختیار دارید که حتی یک دقیقه نیز درست کردن آن طول نمی کشد. اما نمی توان اعتماد زیادی به چنین ماسکی داشت.

روش دوم:

در این روش شما می توانید از پارچه برای دوخت ماسک پارچه ای استفاده کنید. پارچه اصلی ماسک از جنس کتان می باشد که با استفاده از یک لایه پارچه پنبه ای در داخل آن می توانید ماسک مناسبی را تهیه کنید. 

البته در نظر داشته باشید که هیچکدام از این ماسک ها از انتقال صد در صد ویروس جلوگیری نمی کنند، اما می توانند تا حدودی از انتقال آن ممانعت به عمل آورند. 

بهترین ماسک برای جلوگیری از ویروس، همانطور که در بالا ذکر شد، ماسک N95 است؛ این ماسک که با روش های پیشرفته و مواد نانو ساخته شده است، از انتقال 95% ویروس ها به سیستم تنفسی جلوگیری می کند. اما باز هم امکان انتقال 5% آن ها به بدن وجود دارند. 

کرونا ویروس چیست؟ سوالی که بایستی در ابتدا به آن پاسخ دهیم تا بتوانیم به خوبی به مقابله با این ویروس مخوف و بدون درمان بپردازیم. ویروس کرونا یکی از خانواده های بزرگ ویروس شناخته می شود که می توان آن را همگروه و به نوعی هم خانواده با ویروس های آنفولانزا، سرماخوردگی و حتی سارس دانست. بسیاری از ما گمان می کنیم که این ویروس به تازگی کشف و یا حتی به دست آزمایشات بشری جهش یافته و ساخته شده است. اما بد نیست بدانیم که کرونا ویروس در سال 1965 یعنی در حدود پنجاه و پنج سال پیش شناخته و شناسایی شده است. با شیوع هر چه بیشتر کرونا در بین کشورهای مختلف و متاسفانه با رسیدن آن به کشور ایران، بایستی تمامی افراد به صورت کامل تمام اقدامات امنیتی را رعایت کنند تا از ابتلای دیگران و شیوع هر چه بیشتر این ویروس جلوگیری نمایند. ویروس کرونا به مدت 2 ساعت الی 9 روز می تواند بر روی سطوح پلاستیکی، شیشه و آهن زنده بماند، همین موضوع باعث شده تا این ویروس سرعت انتشار و انتقال بسیار بالایی داشته باشد.

در ابتدا علائم این ویروس را بیان می کنیم:

این بیماری با تب آغاز می شود و تب آن نیز به نوعی است که به صورت مرحله ای است یعنی هر قدر تب و درجه حرارت را پایین می آوریم، باز هم تب بالا می رود. سرفه های خشک، سردرد، سرگیجه و منگی سر از دیگر علائم آن است که پس از یک هفته الی ده روز فرد را به علت تنگی نفس و مشکل در تنفس راهی بیمارستان می کند. 

به طور معمول گفته می شود که این ویروس از راه پوست جذب بدن شده و انتقال می یابد و بنابراین استفاده از ماسک تاثیری در گرفتن یا نگرفتن این بیماری ندارد. اما به دلیل عدم وجود درمان برای این بیماری بهتر است که تمامی نکات را رعایت کرده تا بیماری را در همین جا متوقف کنیم. خوشبختانه می توانیم بگوییم که میزان کشندگی این ویروس 2 نفر در هر هزار نفر مبتلا است. فراموش نکنید که کرونا نیز همچون آنفولانزا است و حتی می توان گفت کشندگی کمتری دارد. بسیاری از افراد مبتلا به این ویروس به بیمارستان ها مراجعه کرده و با برطرف شدن علائم بیماری شان به منزل بازگشته اند. نکته جالب دیگر نیز که بر خلاف تمام ادعاهای مطرح شده است، این است که در صورت روبرویی با فرد دارای کرونا احتمال بیمار شدن شما صد در صد نیست. و ممکن است به علت قوی بودن سیستم ایمنی بدنتان این ویروس در شما ریشه کن شود و حتی علائم آن را نیز بروز ندهید.

ساخت مایع ضدعفونی کننده در منزل

انواع چتر بازی در ایران.

 

 

 

اشتراک گذاری :
نظر شما:

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید.


بیشتر بخوانید:
شلوغ ترین و خلوت ترین مکانها در تعطیلات عید 99
1398/11/28
بررسی شلوغ ترین و خلوت ترین اماکن تفریحی در نورو ...
ویژگی های کافه های سیار
1398/4/23
کافه های سیار را شاید در ق ...
نحوه چیدمان کافه فست فود
1398/4/19
برای بررسی نوعی از ارائه ...
سال ۹۹ به نام موش هست
1398/11/28
همانطور که می دانید با شرو ...
کاخ هشت بهشت اصفهان کجاست؟
1398/5/6
این کاخ زیبا در سال 1250 ه ...