گوشتخواری یا گیاه خواری؟
گوشتواری یا گیاه خواری؟
روزانه شاهد افزایش جمعیت در کل جهان هستیم و این روند به صورت صعودی در حال پیشرفت است.
استفاده بی رویه از گوشت حیوانات می تواند هم به اکوسیستم و هم به سلامتی بدن انسان ضرر های بسیار جدی وارد کند.
این ها فقط و فقط مشکلاتی هستند که از مصرف بیش از حد گوشت حیوانات سالم به وجود می آیند و این مسئله که به آن ها مواد شیمیایی هم خورانده می شود یک بحث با انواع بیماری و مضراتی است کاملا جدا.
همانطور که می دانید روزانه داخل دامداری ها مرغداری ها و پرورش ماهی ها بسیاری مواد شیمیایی و هرمون های مصنوعی همراه با غذا به این موجودات به منظور افزایش حجم و وزن و سود دهی اقتصادی بیشتر به آنها خورانده می شود و این ها مضرات شدیدی برای انسان ها دارند که در متن زیر به انواع این ضرر ها اشاره می کنیم.
مضرات مصرف گوشت قرمز:
یکی از این مضرات التهاب است ساختار و بافت گوشت قرمز به صورتی است که هضم آن برای انسان حتی اگر خوب پخته شده باشد سخت است و این موضوع باعث افزایش آنزیم های گوارشی می شود و در سنین کم با باقی ماندن اسید چرب امگا 6 در بدن موجب درد و التهاب می شود و از عوارض التهاب از لوزه درد مفصل و زخم می توان نام برد.
دومین مشکل جدی سرطان است
گوشت دارای مواد شیمیایی سمی ارگانیک است مثل دیوکسین ذره ای که از خاکستر دستگاه زباله سوز منتشر شده و روی علوفه دام می نشیند و به بدن دام وارد می شود و موجب اختلالات در سیستم ایمنی بدن و با مختل کردن سلول های بدن باعث سرطان می شود
همچنین گوشت قرمز به علت داشتن اسید های چرب امگا3 پایین و امگا 6 بالا موجب بالا رفتن کلسترول خون می شود و ارتباط مستقیمی با قلب دارد و همین موضوع علت فشار خون هم هست.
در دامداری ها به گاو ها برای افزایش وزن یا شیر دهی بیشتر و یا جلوگیری از ابتلا به بیماری های شایع از آنتی بیوتیک های خاص استفاده می شود و این موضوع باعث می شود با انتقال این داری از طریق خوراکی به انسان بدن انسان ها یا دچار بیماری شود و یا به دارو ها مقاوم شود.
یکی دیگر از ضرر های گوشت قرمز پیری زودرس است همچنین مصرف سبزیجات می تواند با تامین انتی اکسیدان ها و مهار کردن رادیکال های آزاد علائمی مثل چین و چروک و فرسودگی چهره و سرطان را ازبین ببرد