error: جاوا اسکریپت بر روی مرورگر شما غیرفعال است
تفریح یاب

تبلیغات مکان های تفریحی و گردشگری

کیوان رنجبر نویسنده: کیوان رنجبر
زمان انتشار: 1398/11/13زمان مطالعه: 5 دقیقه, 19 ثانیه
0 نظر 2256 بازدید
تبلیغات مکان های تفریحی و گردشگری
تبلیغات مکان های تفریحی و گردشگری

در دهه های اخیر جهانگردی به عنوان یکی از صنایع گسترده خدماتی مطرح بوده و همه کشورها در تلاش هستند تا از مزایای قابل توجه این صنعت بهرمند شوند. تبلیغات به عنوان یکی از قدرتمند ترین ابزار سازمان ها تلقی می شود بنابراین جادارد تا این ابزار کلیدی از منظر علمی، اجتماعی، فرهنگی و ارتباطی به دقت مورد مطالعه واقع شود. استفاده حرفه ای از تبلیغات در صنعت گردشگری باید به طور جدی مدنظر قرار بگیرد چراکه موفقیت تبلیغات در ارائه ارزش های فرهنگی و گردشگری هر کشوری مبتنی بر درک صحیح و حرفه ای از تبلیغات و ارزش هایی آن است. 

یکی از رکن های اساسی تبلیغات، رسانه های تبلیغاتی است که در تاثیر گذاری تبلیغات بر روی مخاطب دارای اهمیت قابل توجهی هستند و استفاده صحیح از این رسانه های تبلیغاتی باعث افزایش تاثیر گذاری پیام تبلیغاتی خواهد شد. در حوزه گردشگری به دلیل اینکه مخاطبان آن در سرتاسر جهان پراکنده شده اند رسانه های تبلیغاتی از اهمیتی چندین برابر برخوردار می شوند و انتخاب صحیح این رسانه ها در موفقیت تبلیغات جهانگردی دارای نقش بسیار کلیدی خواهد بود.

تبلیغات به عنوان یکی از مهمترین ابزارهای کسب موفقیت در زندگی افراد مطرح است پس ایجاب می کند تا با نگاهی علمی، هنری و با رویکردی تخصصی و کارشناسانه مورد استفاده قرار بگیرد تا موفقیت و رسیدن به اهداف مورد نظر را به دنبال داشته باشد. تبلیغات حرفه ای می تواند به عنوان ابزاری برای پیشرفت اهداف فرهنگی در داخل و خارج از کشور مورد استفاده قرار بگیرد اگر این ابزار به صورت صحیح و اصولی استفاده نشود هدر دادن وقت، سرمایه و انرژی را به دنبال خواهد داشت.

برای انجام تبلیغات در صنعت گردشگری باید به این باور رسید که انجام تبلیغات در این حوزه هزینه بر نیست بلکه نوعی سرمایه گذاری بنیادی محسوب می شود که پیشبرد اهداف سازمانی و ملی را با خود به همراه دارد و در صورت اجرائی شدن به شیوه ای اصولی و صحیح می تواند دستاوردهای قابل توجهی را با خود به ارمغان بیآورد.

در این رابطه هدف و وظیفه اصلی تبلیغات افزایش بازاریابی و بازار افزایی است و هرگونه بی توجهی و عدم بهره برداری صحیح از این ابزار نه تنها عدم موفقیت را به دنبال خواهد داشت بلکه باعث می شود تا از رقابت ها و سبقت های بازاریابی جهانگردی عقب مانده و در نهایت شکست و ورشکستگی در دنیای بازاریابی اصولی در عرصه بین الملل را با خود به همراه خواهد داشت.

از آنجائیکه جهانگردان برای انجام سفرهای گردشگری خود دارای انگیزه های متفاوتی هستند بنابراین سیاست گذاری تبلیغات جهانگردی را می توان در بخش های فرهنگی، تجاری، خدماتی، اقتصادی، ورزشی، زیست محیطی، طبیعت گردشگری، تحقیقات و غیره برنامه ریزی کرد. البته این ضرورت وجود دارد که پیش از این تعریف درستی از تبلیغات و ابعاد آن داشته باشیم. 

موضوع تبلیغات را می توان از چندین دیدگاه مورد برسی قرار داد  از جمله این دیدگاه ها می توان به این موارد اشاره کرد: 

تبلیغات در سطح کلان و با تکیه بر سیاست گذاریهای داخلی و خارجی

تبلیغات در سطح فرد و بر اساس مسائل موضوعی

تبلیغات در سطح کلان و بر اساس وسایل ارتباطی مختلف

تبلیغات در سطح کلان و با بهره گیری از کمک های ارائه شده توسط دولت

تبلیغات در سطح کلان بر اساس نیازهای تجاری از سوی بخش خصوصی

پس باید این مهم را مدنظر داشت که توسعه صنعت جهانگردی و تبلیغات دارای پیوندی تنگاتنگ با یکدیگر هستند. بدلیل اینکه صنعت جهانگردی در فرایند توسعه، بخشی از ساختار تولید اقتصادی می باشد که می تواند در کشورهای در حال گسترش تولید و درآمد و اشتغال زایی را با خود به همراه داشته باشد.

این بخش با توجه به اینکه نیازمند توجه و سرمایه گذاری کلان در دراز مدت می باشد، پس می طلبد که سرمایه گذاری های لازم و تربیت نیروی انسانی به موازات گسترش جهانگردی انجام شود که در این صورت درآمد و بازگشت سود مورد مصرف در کوتاه مدت به دست می آید. به عبارتی صنعت گردشگری صنعتی کم هزینه و زود بازده است. در این رابطه تبلیغات حرفه ای، عنصر لازم و کلیدی برای ایجاد شناخت در مخاطبان نسبت به فرم و محتوای موضوع جهانگردی و افزایش جذب جهانگردان، است سرمایه گذاری ها و ایجاد رفتارهای انگیزشی بستگی به حجم تبلیغات حرفه ای و با استفاده از آخرین شیوه های مدرن تبلیغاتی دارد.

در بحث تبلیغات و نتایج آن در صنعت جهانگردی در قالب نوشتاری، دیداری، شنیداری و غیره هر یک در مرحله ای از برنامه های جهانگردی تاثیر گذاری خاص خود را دارد. در زمینه افزایش جذب جهانگردان هر کشوری عموما باید توانایی های موجود آن کشور برای برنامه ریزی و علاقه و نیاز آن کشور به رشد و توسعه صنعت گردشگری را مورد برسی قرار داد و بعد از آن راهبردهای برنامه ریزی شده و سپس راهبردهای به تصویب رسیده را به مورد اجراء گذاشت.

بنابراین آنچه که باید منظر داشت این است که اهداف تبلیغی را برای خود مشخص کنیم، از سلیقه گرایی پرهیز کرده و محتوایی رسا و گویا را طراحی کنیم در ادامه رسانه های مناسب برای تبلیغات را شناسایی کنیم برای انجام تبلیغات بودجه کافی در نظر گرفته و با استفاده از فن آوری روز و روش های نوین نسبت به طراحی تبلیغات اصولی اقدام کنیم. باید به این نکته توجه داشت که تلاش های تبلیغاتی و بازاریابی به مراتب از تولید و فروش اهمیت بالاتری دارد. بنابراین کشوری که از امکانات و جاذبه های گردشگری زیادی برخوردار است ولی روش های معرفی این جاذبه هارا در دستور کار خود قرار ندهد و به این پتانسیل ها توجه نداشته باشد در نتیجه نمی تواند در صنعت گردشگری پیشرفت مطلوبی را تجربه کند. 

در مورد ایران با توجه به مشکلات متعددی که بر سر راه رشد و توسعه صنعت گردشگری و جذب جهانگردان وجود دارد نقش بکارگیری تبلیغات حرفه ای و مدرن و سرمایه گذاری کلان در این رابطه از اهمیت بیشتری برخوردار است. از جمله مشکلات موجود می توان به تصویر اشتباه و نادرست جهانگردان خارجی نسبت به ایران اشاره کرد، همچنین می توان به مشکلات اداری مانند تهیه روادید، مشکلات گمرکی، مشکلات بیمه جهانگردان و اموال آنها در کشور، مشکلات و ناهماهنگی بین دستگاه های فرهنگی و تبلیغی برای عرضه داشته ها و توانایی ها اشاره کرد. 

سایت تفریح یاب به شما پیشنهاد می کند تا مقالات زیر را نیز مطالعه بفرمائید:

سفرهای علمی

تفریحات ساحلی کیش

تفریحات ساحلی گیسوم

خطرات احتمالی در اسکی روی برف

غذاهای بومی خوزستان

 

 

اشتراک گذاری :
نظر شما:

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید.


بیشتر بخوانید:
پنج شهری که به عنوان گران قیمت ترین شهر های دنیا معروف شده اند
1398/9/23
طبق آخرین نظرسنجی های انجام شده در واحد اطلاعات اک ...
سفری خوش داشته باشیم
1398/10/16
برای اینکه سفری خوش داشته باشید کافیست نکاتی را بد ...
آبشار های لرستان
1398/11/22
آش ...