error: جاوا اسکریپت بر روی مرورگر شما غیرفعال است
تفریح یاب

مراکز آموزش خلبانی در ایران

کیوان رنجبر نویسنده: کیوان رنجبر
زمان انتشار: 1398/12/4زمان مطالعه: 5 دقیقه, 9 ثانیه
1 نظر 2322 بازدید
مراکز آموزش خلبانی در ایران
مراکز آموزش خلبانی در ایران

خلبانی یکی از مشاغلی است که سختی ها و مخاطرات خاص خود را دارد. خلبان در طول پرواز مسئولیت جان صدها مسافر را بر دوش دارد. داشتن توانایی مدیریت بحران و حفظ قوه تعقل و تفکر و خونسردی از جمله توانایی هایی محسوب می شود که یک خلبان به آن نیاز دارد. اتخاذ بهترین تصمیم در کوتاه ترین زمان با حفظ خونسردی همان مدیرت بحرانی است که یک خلبان باید به آن مسلط باشد. از این رو خلبانی شغلی است که افراد برای ورود به آن با دقت بالاتری مورد ارزیابی قرار می گیرند و شرایط برای ورود افراد علاقمند به این حرفه تا حدی دشوار می باشد و در پاره ای از مواقع خلبانی و پرواز را به یکی از آرزوهای دست نیافتنی برای برخی از افراد تبدیل کرده است. از جمله مراکز آموزش خلبانی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

مرکز آموزش خلبانی ایران:

مرکز خلبانی ایران در سال 2008 تاسیس گردید و در زمینه آموزش خلبانی و پرواز شروع به فعالیت نمود. امکانات و تجهیزات به روز مرکز خلبانی ایران و همچنین وجود اساتید مجرب این رشته باعث شده تا این مرکز در ایران و آسیا به عنوان یکی از قطب های خلبانی و پرواز شناخته شود.

آرتا کیش:

یکی از بزرگترین مدارس خلبانی در خاورمیانه محسوب می شود و یکی از قدیمی ترین مدارس خلبانی ایران است. این مرکز در سال 1381 با مجوز از سازمان هواپیمائی کشور با هدف آموزش نسل جوان و با شش فروند هواپیمای آموزشی شروع به کار کرد. مرکز آموزش خلبانی آرتا کیش با گسترش مرکز آموزش و توسعه ناوگان پروازی خود از شش فروند به چهارده فروند هواپیمای یک موتوره اقدامات مهمی را در زمینه آموزش خلبانی در خاورمیانه ارائه می نماید.

ایران هما:

مرکز آموزشی هما یکی از زیر مجموعه های شرکت هواپیمایی ایران است که مسئولیت برگزاری دوره های آموزشی کارکنان هواپیمایی را بر عهده دارد. این مرکز با ارائه دوره های مختلف در امر آموزش هواپیمایی ایران پیشتاز است. این مرکز با بهره گیری از بهترین امکانات آموزشی، مدرسین با تجربه و روش های نوین آموزشی دوره های آموزشی با سطح استانداردهای بین المللی بالا را ارائه می کند

مرکز معراج:

مرکز آموزش خلبانی و علوم هوانوردی معراج موسسه ای کاملا خصوصی است که در سال 1384 با سرمایه گذاری بخش خصوصی و با اخذ مجوزهای لازم از سازمان هواپیمایی کشوری ایران با هدف تربیت دانشجویان خلبانی، مهمانداری،  کادر پروازی و زمینی مورد نیاز شرکت های هواپیمایی و صنعت حمل و نقل هوایی تاسیس شده است. این مرکز مجوزهای لازم برای آموزش دوره های مختلف خلبانی، مهمانداری پایه، معلم مهمانداری و دیسپچر را دارد. محل آموزش های پروازی این مرکز در فرودگاه خدمات ویژه قزوین در یک آشیانه مستقل 1250 متری با کلیه امکانات فنی  و آموزشی می باشد. محل آموزش های زمینی این شرکت در شهرک اکباتان می باشد. دفتر مرکزی این مرکز در تهران، جاده مخصوص کرج، خیابان بیمه 4، انتهای کوچه یکم هدایتی، پلاک 43، ساختمان معراج واقع است. سایت های پروازی این شرکت در فرودگاه خدمات ویژه قزوین و فرودگاه بین المللی رشت قرار دارد. 

آی آر ارتش:

سایت نظامی آی آر ارتش در مرداد 1391 تاسیس و برای بالا بردن معلومات نظامی پارسی زبانان جهان راه اندازی شده است. این سایت کاملا شخصی است و به ارگان های دولتی و نظامی وابستگی ندارد.

پارسیس:

مرکز آموزش هوانوردی پارسیس در سال 89 با هدف آموزش و پرورش نیروی انسانی متخصص تاسیس گردید. این مرکز در حال حاضر دانشجویان متعددی را برای آموزش می پذیرد و از زمان تاسیس تا کنون 73 فارغ التحصیل داشته است که بیشتر آنها در شرکت های هواپیمایی مسافربری یا به عنوان معلم و استاد پرواز در آموزشگاه های خلبانی به کار مشغول هستند.

مرکز آموزش مجازی فنون هوایی:

این مرکز تنها مرکز آموزش مجازی علوم هوانوردی می باشد که در سال 1390 به منظور ترویج فرهنگ هوانوردی تاسیس شد. با توجه به توسعه تکنولوژی های آموزشی جدید و خصوصا آمورزش از راه دور این مرکز در راستای گسترش فرهنگ هوانوردی به نقاط مختلف کشور و بالا بردن سطح کیفی آموزش های هوانوردی با استفاده از فناوری های به روز دنیا با مشارکت مرکز آموزش فنون و خدمات هوایی اقدام به راه اندازی دوره های آموزش هوانوردی به صورت مجازی نموده است.این دوره ها به صورت آنلاین و زنده برگزار می شوند و از بستر وب با بهره گیری از اساتید مجرب برای آموزش استفاده می شود.

دانش پژوهان هوانوردی 110:

بر اساس درخواست هیات موسس این مرکز کمیته هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری، بعد از انجام برسی های همه جانبه و با در نظر گرفتن کلیه شرایط صلاحیت هیات موسس را برای راه اندازی یک مرکز آموزش هوانوردی مورد تائید قرار داد و این شرکت اجازه ثبت را پیدا کرد. در سال 1382 پروانه فعالیت موسسه آمزش دانش پژوهان هوانوردی 110 از طرف سازمان هواپیمایی کشوری به این موسسه اعطاء شد تا در زمینه آموزشی فعالیت خود را آغاز کند.

خلبان پارسی:

سایت خلبان پارسی توسط گروهی از دانشجویان خلبانی در تیر ماه سال 1387 راه اندازی شده است. این سایت اینترنتی به عنوان اولین سایت تخصصی خلبانان ایران با امکانات منحصر بفرد و بخش های مختلف فعالیت خود را آغاز نموده که هدف آن برداشتن گامی در جهت ارتقاء صنعت هوانوردی کشور ایران است. از جمله بخش های منحصر بفرد این سایت می توان به قسمت آموزش خلبانی به صورت آنلاین    شامل سوالات استاندارد و طبقه بندی شده اشاره کرد که بر طبق استانداردهای سازمان هواپیمایی کشوری به صورت آنلاین برگزار می شود و یا واحد آموزش خلبانی سایت که هدف  آن تدریس درس به درس دوره های خلبانی می باشد. همچنین قسمت های مختلف دیگر شامل اخبار هوانوردی، آخرین دستاوردهای صنعت هوایی، فروشگاه خلبانی، برسی سوانح هوایی و بخش های مختلف، متوع و مفید دیگری اشاره کرد.

بوتیا ماهان:

مرکز آموزش خلبانی بوتیا ماهان در سال 1381 با مجوز از سازمان هواپیمائی کشوری با هدف آموزش نسل جوان با چهار فروند هواپیمای آموزشی شروع به کار کرد.تا کنون موفق به آموزش بیش از 600 دانشجوی خلبانی در مقاطع مختلف شده است. حال با گسترش مرکز آموزش و توسعه ناوگان پروازی خود را از شش فروند به ده فروند هواپیمای یک موتوره به دنبال افق های روشن تر در زمینه خلبانی در خاورمیانه می باشد.

اشتراک گذاری :
نظر شما:

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید.

خلبان کوچولو 1398/12/5 پاسخ
مطلب خوبی بود ممنون بیشتر در مورد خلبانی بزارین

بیشتر بخوانید: